Over Vendiro

Vendiro faciliteert voor grote Nederlandse e-retailers een gesloten online orderproces via (inter)nationale marketplaces. Wij ontzorgen u zowel in het aanbieden van artikelen en het optimaliseren van uw orders als in de retourenverwerking en de financiële afstemming met de marketplaces. Vendiro maakt zich hard voor de volgende zaken:

  • Continue doorontwikkeling software
    Dankzij de variëteit van gebruikers en hun wensen in combinatie met ervaren grote bedrijven die Vendiro gebruiken, krijgen wij continue input voor verbeteringen. De functionaliteiten die volledig getest zijn, leveren wij in de standaard software op. Dankzij onze webbased oplossing hoeft u geen updates te installeren en zijn de nieuwe functionaliteiten en nieuw aangesloten marketplaces direct voor u beschikbaar.
  • Technische ondersteuning en gebruiksgemak
    Vendiro stelt zich tot doel u zo goed mogelijk te ontzorgen op technisch gebied. Dit betekent dat wij alle IT-integratie voor u uit handen nemen. En dat u 24/7 realtime zicht houdt op uw orderproces: of u nu via uw desktop, telefoon of tablet inlogt.
  • Nederlandse support en expertise
    Wij vinden het zeer belangrijk dat u zo optimaal mogelijk gebruik maakt van onze oplossing en dat u zo goed mogelijk geholpen wordt bij eventuele vragen. Onze klanten waarderen de Nederlandstalige support en expertise die wij in huis hebben.

Over de oprichters

De oprichters van Vendiro combineren expertise en ervaring in SaaS-oplossingen met gedegen ervaring in de (inter)nationale online retailbranche.

Twan Rutten

Mede-eigenaar, Head of Product and Consulting

Sinds 2005 al actief in de E-commerce. Na zijn studie Business Economics aan de Erasmus Universiteit begonnen als Online Marketing manager. Daarna jaren als consultant bij diverse E-commerce bedrijven betrokken geweest. Vanaf 2010 bij fonQ volledig verantwoordelijk voor het opzetten van alle internationale activiteiten, van logistiek en techniek tot marketing. Bij een gebrek aan goede software op de markt om de internationale marketplaces te bedienen, samen met Bart in 2013 Vendiro opgericht.

Bart van den Tol

Mede-eigenaar, Head of Technology

Studie Informatica en sinds 2006 betrokken geweest bij diverse projecten op het gebied van online advertentie, automatisering en data verwerking. Partner en lead developer geweest van een B2B leadgenerator en marketing bureau. Vanaf 2009 de focus verlegd naar e-commerce en door verschillende koppelingen met Marketplaces te ontwikkelen de basis voor Vendiro gelegd. Vervolgens in 2013 het volledige Vendiro platform ontwikkeld en stuurt nu het ontwikkelteam aan.