Vendiro, de specialist

Vendiro is dé marketplace specialist. Wij ontwikkelen marketplace integratie software waarmee retailers en brandowners hun producten aan kunnen bieden op meer dan 40 marketplaces in 9 landen in Europa. De oprichters houden zich al 10 jaar bezig met het verkopen op marketplaces. Hierdoor kunnen we naast slimme software ook goed advies bieden op strategisch en operationeel niveau. Ons doel is om onze klanten succesvol(ler) te maken op marketplaces.

Slimme software

Vendiro heeft zelfstandig zeer innovatieve marketplace SAAS-software ontwikkeld. Met deze intelligente software zorgen wij voor de “buy-box”, het koopadvies op de marketplace. Dit niet door domweg de laagste prijs te bieden, maar door een algoritme dat werkt met alle variabelen waarmee de betreffende marketplace rekening houdt bij het selecteren van de voorkeursaanbieder. Voor onze klant betekent dit dat de laagste prijs vaak niet nodig is om toch het koopblok en daarmee 90% van de orders op dat product te krijgen. Dit zorgt voor omzetgroei en gezonde marges.

Ons team

Dagelijks bezig om onze klanten succesvoller te maken op marketplaces.

Twan Rutten

Twan Rutten

Head of product

Sinds 2005 al actief in de E-commerce. Na zijn studie Business Economics aan de Erasmus Universiteit begonnen als Online Marketing manager. Daarna jaren als consultant bij diverse E-commerce bedrijven betrokken geweest. Vanaf 2008 bij fonQ volledig verantwoordelijk voor het opzetten van alle internationale activiteiten, van logistiek en techniek tot marketing. Bij een gebrek aan goede software op de markt om de internationale marketplaces te bedienen, samen met Bart in 2013 Vendiro opgericht.

Bart van den Tol

Bart van den Tol

Head of technology

Studeerde informatica en is sinds 2006 betrokken geweest bij diverse projecten op het gebied van online advertentie, automatisering en data verwerking. Als freelance lead developer betrokken geweest bij diverse projecten. Vanaf 2009 de focus verlegd naar e-commerce en door verschillende koppelingen met Marketplaces te ontwikkelen de basis voor Vendiro gelegd. In 2013 de eerste versie van het Vendiro platform ontwikkeld en stuurt nu het ontwikkelteam aan.

Jeroen Verwer

Jeroen Verwer

Accountmanager
Joey van der Gaag

Joey van der Gaag

Accountmanager
Edwin van de Pol

Edwin van de Pol

PHP developer
Jolinne van Baar

Jolinne van Baar

Medewerker Ecommerce
Anne Koolenbrander

Anne Koolenbrander

Medewerker Ecommerce
Aimée Wiersma

Aimée Wiersma

Medewerker Ecommerce
Donna van Dorsser

Donna van Dorsser

Medewerker Ecommerce
En anderen

En anderen

Voor speciale projecten, development of wanneer het extra druk is maken wij gebruik van een poule specialisten. Ons kantoor heeft 16 werkplekken.

Pas jij hier tussen?