Door de koppelingen die wij hebben met marketplaces kunnen wij voor een potential scan doen. Deze is kosteloos, verplicht je tot niets en geeft u inzicht in de marketplace potentie van jouw assortiment en pricing. Vul onderstaand formulier in en we sturen je een mail met alle informatie.

Vul uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.

Wat komt er uit de potential scan?‚Äč

Is jouw assortiment bekend op de marketplaces?

De potentialscan kijkt op EAN code of jouw producten bekend zijn op marketplaces. Is dit het geval dan is aansluiten zeer eenvoudig. Is nog niet alles bekend? Dan kan het lucratief zijn om de producten toe te voegen.

Is jouw prijsstelling concurerend?

Voor de producten die bekend zijn checken we of je concurrerend bent. Zijn er veel aanbieders op jouw producten? Welke prijs hanteren ze? En hoe populair is een artikel binnen de productcategorie?

Hebben marketplaces potentie voor jou?

Je krijgt overzichtelijke rapportages. Hieruit blijkt welke artikelen bekend zijn en indien bekend hoe populair die zijn. Vervolgens tonen we de prijs van de beste aanbieder, een vergelijking met jouw prijs toont hoe competitief je bent. Na de scan weet je dus precies wat er speelt op jouw producten en hoe competitief je bent!