Integratie met 40+ marketplaces

De marketplace integration software van Vendiro opent de deur naar 40+ marketplaces in 9 Europese landen

Omzetoptimalisatie

Het slimme algoritme zorgt voor afzet en omzetgroei met een optimale marge.

Vergroot bereik en omzet

Als retailer of brandowner heb je al een assortiment, voorraad en operatie. Om het rendement te verhogen is het vaak lucratief om ook te gaan verkopen op marketplaces voor extra bereik en verkopen. De SAAS marketplace software van Vendiro helpt (r)etailers en brandowners succesvol te zijn op marketplaces.

Check de potentie van jouw assortiment

Eenvoudig integreren

Vendiro is gekoppeld met meer dan 40 marketplaces in 9 landen. Wij zorgen voor een maatwerk koppeling met jouw systemen. Dit zorgt voor een naadloze integratie van producten, voorraad en orders zonder dat je zelf met iedere marketplace afzonderlijk hoeft te integreren. Dit scheelt enorm in kosten en schaarse development tijd.

Bekijk alle marketplaces

Prijsoptimalisatie

Het is mogelijk om per product, marketplace of land prijsregels in te stellen. Bijvoorbeeld de vaste adviesprijs, het volgen van de marktprijs of geautomatiseerd de beste prijs om het koopblok te krijgen en houden. Ons slimme algoritme zorgt dan voor de meest optimale verkoopprijs. Dit hoeft zeker niet de laagste prijs te zijn. Deze optimalisatie zorgt voor een marge- en omzetverbetering.

Gratis Potential Scan

Grip op marge

Om er zeker van te zijn dat alle bestellingen winstgevend zijn maakt Vendiro gebruik van een minimumprijs per product per marketplace. Deze prijs wordt berekend op basis van inkoopprijs, transportkosten, overheadkosten, BTW per land en verkoopcommissies. Het algoritme zorgt altijd voor de best mogelijke marge. Wijzigt de inkoopprijs? Dan worden alle gekoppelde prijzen direct aangepast.

Analyse en rapportages

De analysetool van Vendiro geeft gestructureerd inzicht in alle relevante data zodat je goed geïnformeerd beslissingen kunt nemen. Alles kan worden getoond in een overzichtelijk dashboard dat per gebruikersrol is aangepast. De rapportages zorgen er ook voor dat de performance op het gebied van verzending, annuleringen en retouren inzichtelijk is. Dit leidt tot een hoge rating en daarmee tot betere verkoopcijfers.

Meer weten over marketplaces?

Automatische retourafhandeling

Wanneer een order retour gestuurd of geannuleerd wordt verwerkt de software deze automatisch bij de marketplace. Dit voorkomt handmatige en foutgevoelige bijsturing.

Financiële afhandeling

Vendiro automatiseert de financiële afhandeling. Het afstemmen van de openstaande saldi per order en de controle op ingehouden commissies zorgt ervoor dat er tijd en geld bespaart wordt en eventuele onjuistheden in de afrekening snel zichtbaar zijn.

Vendiro infographic

Binnen 24 uur inzicht in jouw kansen op marketplaces?